logo_ffsv.png
Bliv medlem
Eller log ind med:
Har du brug
for en mentor?

Læs mere om vores mentorordning...


 

Hvorfor skal jeg være medlem?

Du skal være medlem af foreningen, fordi vi:

  • er det foretrukne netværkssted for medlemmerne
  • prioriterer et højt fagligt niveau i alle aktiviteter
  • har en tæt kontakt til medlemmerne og lytter til ideer og forbedringsforslag.

Vi har i foreningen givet hinanden den udfordring, at vi vil være opdateret på, hvad der lige nu er 'hot stuff' inden for folkesundhedsvidenskaben. Konkret arrangerer vi hvert år en række medlemsmøder, hvor vi på baggrund af oplæg fra foredragsholdere debatterer emner, der er højt på dagsordenen inden for vores fag.

Vi finder det vigtigt at være med til at synliggøre, hvilke muligheder på arbejdsmarkedet uddannelsen i folkesundhedsvidenskab kan give, og vi tror, det er vigtigt som studerende eller nyuddannet at have nogen med samme uddannelsesbaggrund at spejle sig i. Derfor har vi blandt andet igangsat en mentorordning.

For at klæde medlemmerne på til lønforhandlingerne på deres arbejdsplads gennemfører vi hvert andet år en undersøgelse af FSV'ernes løn- og arbejdsvilkår. Undersøgelsen er meget efterspurgt både blandt vores medlemmer og eksterne samarbejdspartnere, såsom studieledelserne.

I foreningen ønsker vi at være en aktiv medspiller, når der skal træffes beslutninger om FSV-uddannelserne. På den måde er vi med til at sikre, at de studerende får en god uddannelse, og at de kandidater, der udklækkes i årene fremover, også kan leve op til den faglige standard, som har kendetegnet kandidaterne indtil videre. 
 

Følg os på de sociale medier
Administration

FORENINGEN FOR
FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB

Svenstrupvænget 5
5260 Odense S
admin@folkesundhedsvidenskab.dk
CVR: 32685048