logo_ffsv.png
Bliv medlem
Eller log ind med:
Har du brug
for en mentor?

Læs mere om vores mentorordning...


 

Livestreaming_770x320
Meddelelse
Navn:

Hjælp til live streaming

Dato:
Sted:
Live:
Deltagere:
Tilmelding:
Transporttilskud:
Kontakt:

Foreningen for Folkesundhedsvidenskab har haft stor succes med at live streame fra vores egne og nogle enkelte eksterne arrangementer i løbet af de seneste år.

På den baggrund vil vi gerne live streame endnu flere arrangementer, end vi gør i dag. Derfor har vi brug for nogle flere hjælpende hænder, så vi kan dække mange flere interne og eksterne arrangementer.

Vi forestiller os, at fx to-tre medlemmer indgår i et lille team, så der oftest vil være mulighed for at stille med mindst én person, når der skal live streames.

Hvad du skal lave

Vi har brug for nogle personer, der kan gøre følgende:

  • Stille udstyr til live streaming op ved forskellige arrangementer (som udgangspunkt i Københavnsområdet) og få det til virke.
  • Filme under selve arrangementet og eventuelt skrive kommentarer af mere praktisk art på sociale medier imens.
  • Efterfølgende konvertere, redigere og uploade optagelserne, så de bliver tilgængelige for foreningens medlemmer. 

Hvad du skal kunne

Mange arrangementer foregår inden for almindelig arbejdstid, så det ideelle vil være, hvis du er fleksibel på det punkt, fx at du er studerende.

Det er nok bedst, hvis dine IT-kompetencer ligger over middel, så du ved, hvilke kabler der passer i hvilke indgange, og ikke går i panik, hvis der pludselig opstår problemer, fx med et trådløst netværk. Vi har forsøgt at indkøbe video- og IT-udstyr, som gør det tekniske forholdsvis simpelt, men man kan nok ikke helt undgå mindre udfordringer, når udstyret skal stilles op på forskellige steder.

Hvis du har erfaring med videoredigering, vil det være fantastisk. Ellers skal vi nok finde ud af den del sammen. 

Hvad du får ud af det

Vi kan desværre ikke tilbyde betaling for indsatsen. Til gengæld vil du få mulighed for at være til stede til FSV-relevante arrangementer, som du måske ellers ikke havde mulighed for at deltage i, fx på grund af begrænsninger i deltagerkredsen/-antallet eller et højt deltagergebyr. Vi betaler naturligvis eventuelle gebyrer for deltagelse, og vi vil også gerne betale dit kontingent til Foreningen for Folkesundhedsvidenskab og Dansk Selskab for Folkesundhed, så længe du er en del teamet.

Hvor du får mere information

Hvis du synes, at det lyder spændende eller har spørgsmål, så kontakt Ole Nørgaard på on@folkesundhedsvidenskab.dk / 51 94 60 85.

Følg os på de sociale medier
Administration

FORENINGEN FOR
FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB

Svenstrupvænget 5 E
5260 Odense S
admin@folkesundhedsvidenskab.dk
CVR: 32685048