Netværksmøde

Digital læring i sundhedssektoren

Bliv klogere på, hvordan du som folkesundhedsvidenskaber kan bruge og implementere digitale læringsredskaber til professionel kompetenceudvikling, og hør meget mere om Maternity Foundations spændende arbejde med Safe Delivery App.

Dato

Torsdag den 10. marts 2022, kl. 17.00-20.00 (der serveres mad kl. 19.00-20.00).

Sted

Djøf, Mødecenter Plenum [find på kort]
Gothersgade 133
1123 København, Denmark

Deltagere

Arrangementet er åbent for medlemmer af Foreningen for Folkesundhedsvidenskab og medlemmer af Djøf.

Tilmelding

Tilmeld dig via DJØFs hjemmeside 

Transporttilskud

Husk, at du kan få transporttilskud, hvis du bor uden for Region Hovedstaden.

Kontakt

Hvis du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på bestyrelsen@folkesundhedsvidenskab.dk

Om netværksmødet

Foreningen for Folkesundhedsvidenskab vil gerne støtte det stærke sociale og faglige netværk, som FSV'ere har på tværs af årgangene. Derfor inviterer vi til netværksmøder, hvor vi diskuterer og sparrer på konkrete faglige problemstillinger fra FSV'ernes hverdag. De næste fire arrangementer er lavet i samarbejde med DJØF.

Hvert år dør 300.000 kvinder og 5 millioner nyfødte af årsager relateret til graviditet og fødsel. Næsten alle disse dødsfald sker i lav- og mellemindkomstlande, og tæt på 90% af dem kan forhindres, hvis kvinden føder med kvalificeret hjælp fra en dygtig fødselshjælper.

Maternity Foundation er en dansk organisation, der arbejder for sikrere fødsler for kvinder og nyfødte gennem kapacitetsopbygning af jordemødre. Maternity Foundation står bag Safe Delivery App, som er et digitalt træningsværktøj til fødselshjælpere, der rulles ud i flere dele af verdenen.

Bliv klogere på, hvordan digitale læringsredskaber kan spille en rolle i forhold til at styrke jordemødres professionelle kompetencer, hvordan man som FSV'er kan bringe sine kompetencer i spil i den henseende og hør meget mere om Maternity Foundations spændende arbejde.