Karriere

Kandidater i folkesundhedsvidenskab arbejder i en lang række af landets store og små institutioner, virksomheder og for myndigheder. De varetager fx forskning, udvikling og ledelse på sundhedsområdet. Man kan i dag uddanne sig i folkesundhedsvidenskab på fire af landets universiteter.

Både kandidater i folkesundhedsvidenskab, studerende og andre interesserede kan have svært ved at få overblik over de mange muligheder. Foreningen for Folkesundhedsvidenskab hjælper medlemmerne på vej og samler informationer, som kan inspirere til de fremtidige karrierevalg.

Her kan du læse om de forskellige karriereveje, de fire uddannelser samt finde information om løn- og arbejdsvilkår:

  • FSV-uddannelser i Danmark
    Vi har indsamlet en række grundlæggende informationer om de fire uddannelser i folkesundhedsvidenskab, som udbydes i Danmark. Formålet er at skabe overblik over den baggrund, som kandidater i folkesundhedsvidenskab fra forskellige danske universiteter har.

  • Karriereprofiler
    Vi har bedt en række kandidater i folkesundhedsvidenskab om at besvare nogle spørgsmål for at beskrive deres karriereveje indtil videre. Læs deres karriereprofiler og bliv inspireret.

  • Undersøgelser af løn- og arbejdsvilkår
    Vi gennemfører ca. hvert andet år en undersøgelse af medlemmernes løn- og arbejdsvilkår. Kandidater, studerende og arbejdsgivere kan bruge undersøgelserne til at få overblik over, hvad folkesundhedsvidenskab kan føre til, og som inspiration til mulige karriereveje.