Netværksmøde

Fra abstrakt akademia til konkret hverdag

DJØF og Foreningen for Folkesundhedsvidenskab sætter fokus på og inviterer til faglig sparring og refleksion om brobygning fra abstrakt akademia til håndgribelig hverdag.

Dato

Torsdag den 5. maj 2022, kl. 17.00-20.00 (der serveres mad kl. 19.00-20.00).

Sted

Djøf, Mødecenter Plenum [find på kort]
Gothersgade 133
1123 København, Denmark

Deltagere

Arrangementet er åbent for medlemmer af Foreningen for Folkesundhedsvidenskab og medlemmer af Djøf.

Tilmelding

Tilmeld dig via DJØFs hjemmeside 

Transporttilskud

Husk, at du kan få transporttilskud, hvis du bor uden for Region Hovedstaden.

Kontakt

Hvis du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på bestyrelsen@folkesundhedsvidenskab.dk

Om netværksmødet

Foreningen for Folkesundhedsvidenskab vil gerne støtte det stærke sociale og faglige netværk, som FSV'ere har på tværs af årgangene. Derfor inviterer vi til netværksmøder, hvor vi diskuterer og sparrer på konkrete faglige problemstillinger fra FSV'ernes hverdag. 

I vores moderne samfund går vi meget op i, at vi baserer vores social- og sundhedsvidenskabelige praksis på evidens og den seneste forskning. Men hvordan sikrer vi bedst, at forskningsbaseret viden bliver omsat til en meningsfuld praksis, der kommer borgerne til gode?

Ved dette arrangement sætter DJØF og Foreningen for Folkesundhedsvidenskab fokus på netop dette emne, når vi sammen indbyder til faglig sparring og refleksion om brobygning mellem abstrakt akademia og håndgribelig hverdag.

Mød andre, der ligesom dig har en uddannelse inden for eller arbejder med folkesundhed.