Netværk

Løb DHL med FFSV

Foreningen for Folkesundhedsvidenskab stiller hold til årets DHL-løb i København.

Vi har tilmeldt to løbehold, som har brug for løbere og ikke mindst folk, der kommer og hepper. Vi har booket teltplads, så vi har et samlingssted for både løbere og heppere.

Dette arrangement blev afholdt den 31. august 2018

Om løbet

Foreningen for Folkesundhedsvidenskab stiller op til DHL i København (5 km stafet med 5 personer pr. hold).

DHL er en god anledning til at møde andre FSV'ere i en lidt anden sammenhæng end normalt samt vise FSV-fanen frem for potentielle arbejdsgivere. Denne aften giver således mulighed for at lære FSV'ere, du ikke kendte på forhånd, bedre at kende.

Se hele DHL-ruten

Kom og vær med

Vores håb er, at vi bliver så mange som muligt i Fælledparken denne fredag aften. Både FSV'ere, der har mod på at stille op til stafetten, men også dem, som har lyst til at møde andre FSV'ere, bakke op om løberne og lyst til at bruge fredag aften i socialt samvær med andre FSV'ere. Vi vil sørge for let forplejning denne aften. Derfor har vi også brug for at vide, om du kigger forbi – også selvom du ikke agter at løbe.

Begrænset antal pladser

Vi stiller med 2 løbehold med 5 personer og på hver. Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet. I tilfælde af, at vi bliver overrendt med tilmeldinger, vil vi forsøge at tilmelde yderligere hold.